Testimoniale

Criza, motiveaza cautarea si aplicarea de solutii moderne pentru business. Cartusel, beneficiaza de rezultatele pozitionarii site-ului in prima pagina Google. Este important ca site-ul sa fie vizitat de clienti calificati, ce cauta informatii specifice.”

Gabriel Popplogo cartusel.ro

Online Marketing Manager

ITRAX Solutions

cartusel.ro

Suntem multumiti de rezultatele strategiei SEO implementate. Optimizarea site-ului este o investitie in marketing, sigura si cu rezultate durabile. Prin strategia adoptata in promovarea online, intr-un timp scurt, ne-am consolidat prezenta on-line si am obtinut performante notabile in motoarele de cautare.”

George Udrealogo depozitudescule.ro

Director General

IDYLIS SERV

www.depozitudescule.ro

Am inceput colaborarea cu FivePlus din necesitatea de a ne face cunoscute mai mult produsele in mediul online si pot spune ca prin intermediul acestei echipe am reusit sa ne promovam foarte bine. Pozitionarea produselor noastre in primele pagini ale motorul de cautare Google vorbeste de la sine. Consideram ca experienta acestor oameni si-a facut simtita prezenta in rezultatele pe care le-am obtinut in ultimul timp – ajutorul lor a fost de baza pentru schimbarea platformei site-ului nostru, cea mai recenta si de anvergura actiune a noastra de la lansarea site-ului initial. Atat cunostintele lor in domeniu, sfaturile pertinente, cat si abordarea hands-on a obstacolelor intalnite in demersul acestei actiuni si-au spus cuvantul, ajutandu-ne sa cream un produs net superior celui anterior.”

Andrei Cazangiulogo davopro.ro

Executive Manager

S.C. Davo Pro Company S.R.L.

davopro.ro

Am inceput colaborarea prin dezvoltarea site-ului. FivePlus are o echipa cu vedere de ansamblu in mediu online si impreuna am abordat diferite strategii pentru o prezenta cat mai buna in online. Ma simt confortabil cu aceasta colaborare pentru ca exista transparenta in toate activitatile pe care le facem, sunt explicate pentru a le intelege si a lua alte decizii de business. Primesc recomandari legat de investitia in mediul online, pun accentul pe consiliere, am gasit in echipa FivePlus partenerul potrivit pentru dezvoltarea afacerii. Actionam pe mai multe canale impreuna, am trecut impreuna prin cateva schimbari de algoritm in optimizarea SEO, gestionam continuu campanii Google Adwords, avem in plan sa extindem colaborarea si pe alte directii. Este o echipa bine pregatita, depasesc cu mult cadrul unei colaborari punctuale, este un partener de afaceri.”

Andrei HONCIUClogo mastertech

Director General

MASTER-TECH

master-tech.ro

Sunt multumit de consultanta acordata si de evolutia proiectului supravegherevideo.co d.p.d.v. SEO. Se observa clar, din rapoartele si interpretarile de date primite lunar sau la cerere, o crestere a vizibilitatii in Google, ceea ce corespunde intru totul business-planului creionat la inceputul colaborarii noastre. In ceea ce va priveste pe dvs., recomandarile primite pana acum au fost de natura sa pastreze si sa imbunatatesca trendul ascendent al pozitionarii in Google, asadar, calificativul nu poate fi decat unul foarte bun. De adaugat aici ar fi increderea pe care mi-ati dat-o la discutia avuta fata in fata la sediul societatii.”

Adrian Gagulogo envio supraveghere

Executive Manager

Color Design Security Grup
supravegherevideo.co

Echipa FivePlus Solutions a lucrat cu profesionalism in toate proiectele pe care le-am desfasurat impreuna. Strategia si actiunile SEO pe care le-au implementat au adus rezultate bune pe termen lung, prin promovarea in motorul Google. Campaniile PPC Adwords ne-au ajutat sa atingem obiectivele dorite intr-un termen scurt si au atras rapid programari la clinica Green Dental. Solutiile creative, imbunatatirea continua a campaniilor si disponibilitatea de adaptare la modalitatile noastre de promovare si comunicare au fost punctele forte care au transformat aceasta colaborare intr-una de success.”

Andra Vasilachelogo greendental

PR Manager

Green Dental & Implant Dentar

www.greendental.ro

Pe domeniul nostru de activitate, industria auto – vanzari&service, in alegerea colaboratorului, o experienta similara a cantarit mult. Roadill Automotive este dealer marca Ford si alinierea in mediul online la standardele impuse de producator a fost esentiala. Am gasit in echipa Fiveplus, nu numai un furnizor de site web, ci si un consultant in marketing online, aplicand diferite concepte in piata pentru cresterea portofoliului de clienti. Lucram de peste 3 ani si am extins colaborarea noastra catre optimizare SEO la nivelul site-ului, suport tehnic pentru diferite situatii care apar in exploatarea sistemului, vrem sa abordam impreuna si alte solutii. Este practic o extensie a echipei Roadhill catre mediul online.”

Razvan Carnulogo ford

Sales & Marketing Manager

Roadhill Automotive SRL

www.fordroadhill.ro

O problema cu care ne-am confruntat frecvent in ultimii ani a fost lipsa colaboratorilor seriosi. La FivePlus Solutions am descoperit o echipa de oameni de calitate care fac ceea ce promit si fac foarte bine. Colaboram de peste 2 ani si vom colabora in continuare cu FivePlus Solutions pentru tot ce inseamna promovare online.”

Dan Albu logo comenzi.ro

Director general

Accent Net SRL
www.comenzi.ro