FivePlus Solutions sprijină mediul de afaceri prin servicii SEO gratuite

Această campanie s-a încheiat și câștigătorii au fost anunțați pe pagina de Facebook.
Mulțumim tuturor participanților pentru interesul acordat serviciilor SEO FivePlus Solutions! 

Dat fiind faptul că în situația crizei provocate de Covid-19, mediul de afaceri român are foarte mult de suferit, solidaritatea oamenilor poate fi o metodă viabilă de supraviețuire. În acest context, am realizat o analiză internă privind serviciile de marketing online și componentele acestora, pentru a identifica în ce măsura putem să oferim servicii online gratuite și informații utile care să fie de un real ajutor antreprenorilor.

Analiza este în proporție de 90% finalizată, ceea ce ne bucură foarte mult deoarece vom putea veni în sprijinul antreprenorilor din România, cu o serie de servicii de marketing online gratuite, sfaturi utile, recomandări concrete vizând anumite zone ale marketing-ului online, diverse ghiduri sau bune practici în acest moment de criză, listări de tool-uri sau diverse instrumente online care să le permită în continuare proprietarilor de afaceri online, accesul la informații și date, reducându-le foarte mult pierderile pe acest segment.

Sugestia noastră în continuare este aceea de a ne citi blogul, deoarece vom încărca constant noutăți din mediul online fix pe ceea ce ne confruntăm astăzi și totodată pagina noastră de Facebook pe care vom posta conținut relevant încercând să acoperim cât mai multe situații cu care oamenii s-au confruntat deja sau cu care ar putea să se confrunte în următoarea perioadă.

Materialul de astazi, este dedicat serviciilor SEO (Search Engine Optimization) si componentelor acestuia. După cum probabil o mare parte dintre voi știți , fiecare serviciu de marketing online are mai multe componente, indicatori, factori, care se recomandă a fi analizați separat, în detaliu și în final interpretate datele și corelate între ele în funcție de scopul analizei. Același lucru vom face și noi astăzi pentru serviciul SEO. Astfel, veți observa care sunt acțiunile primordiale din cadrul unei campanii SEO, în ce constau ele și la ce sau cum vă pot ajuta.

Mai mult decât atât, am hotărât deoarece am constatat o nevoie reală în piață, să oferim servicii SEO gratuite pe fiecare element SEO menționat și descris în continuare.

audit seo on page

1. Audit SEO On Page Gratuit *

audit seo on page

Audit-ul SEO OnPage este o analiză a întregului website prin care sunt verificați factorii tehnici on-page dar nu numai, factori ce pot împiedica indexarea corectă a acestuia.

Audit-ul SEO, recomandăm să fie realizat la începutul unei campanii SEO, deoarece informațiile pe care le vei obține, te vor ajuta să-ți dai seama cu ce probleme te confrunți, unde te afli dpdv vizibilitate pe Google in raport cu competiția și eforturile pe care competitorii tăi le-au realizat până la acel moment.

Astfel, având aceste informații, îți va fi mult mai ușor să-ți stabilești strategia SEO.

Audit-ul SEO OnPage se poate realiza oricând, indiferent că activezi de ceva vreme în mediul online sau că acum iți dorești să intri pe această piață. Daca nu ai realizat niciodată un audit SEO la nivelul întregului site, atunci trebuie să o faci cât mai curând. Dacă ai făcut asta deja, poți continua doar cu analiza anumitor factori SEO.

Cel mai important în SEO, dar mai ales în marketing în general, indiferent de lucrurile prin care trecem, nu trebuie să oprim integral actiunile. Putem opri anumite campanii, putem să mai scădem, insă niciodată nu se recomandă oprirea integrală a unui canal de marketing, deoarece revenirea va fi foarte dificilă, poate să ajungă să ne coste mult mai mult decât ne-a costat prima dată iar în anumite cazuri cu toate eforturile de timp și bani, s-ar putea să nu mai reușim.

FivePlus Solutions vine în sprijinul tău și îti ofera un Audit SEO GRATUIT. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos.

DORESC ACEST SERVICIU

2. Analiza Cuvinte Cheie (Keyword Research) Gratuit *

servicii seo keyword research

Orice proces de optimizare SEO începe cu realizarea unei analize a cuvintelor cheie (keyword research). Identificarea cuvintelor cheie pe care site-ul tău este poziționat, la care se adauga cuvintele cheie pe care iti doresti sa fii vizibil pe motorul de căutare, te vor ajuta la stabilirea unei strategii de conținut.

Pentru a te ajuta, noi îți oferim o analiză a cuvintelor cheie și un raport de poziționare, astfel încât -ți poți redirecționa eforturile de content marketing în direcția corectă.

DORESC ACEST SERVICIU
servicii seo keyword research
cloud image

3. Analiza Competiției Gratuit *

cloud image

Știm că în orice industrie, analiza competiției joacă un rol foarte important în direcția unui business. Așa că, ne-am gândit că îți va fi de mare folos un raport de analiză a concurenței care să te ajute să identifici noi oportunități de creștere organică a site-ului.

Vom analiza link-urile concurenților tăi, cuvintele cheie pe care aceștia sunt poziționați și strategia de conținut a acestora pentru ca tu să fii cu un pas în fața acestora.

DORESC ACEST SERVICIU

4. Analiza SEO Off Page Gratuit *

analiza seo off-page

După cum spuneam la începutul articolului, fiecare serviciu de marketing online are mai multe componente, iar SEO nu este mai prejos. Optimizarea SEO OnPage nu este totul, ci are nevoie și de stabilirea autoriății unui site prin analiza profilului de backlink-uri.

Vom analiza toți factorii SEO externi ce ajută sau împiedică site-ul tău să ocupe primele poziții în pagina de rezultate Google și îți vom oferi recomandări de acțiuni astfel încât să învingi lupta pentru primele poziții organice.

DORESC ACEST SERVICIU
analiza seo off-page

Alege SERVICIILE SEO FIVEPLUS. NU opri acțiunile de promovare!

Note*

  • Vom oferi un singur serviciu SEO, alegerea acestuia este la latitudinea antreprenorului
  • Vom limita analiza la un numar de cinci afaceri distincte, alese aleator prin sistemul random.org
  • Trimiterea solicitarilor se va face pana pe data de 31.03.2020
  • Vom livra analizele SEO pana in data de 15.04.2020

TE INVITAM
SA NE CUNOSTI
.

    Da Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile*

    Campurile marcate cu * sunt obligatorii