Ai alocat deja un buget pentru o mare petrecere de Crăciun alături de angajații și partenerii tăi, dar pandemia ți-a dat planurile peste cap?

Ai vrea să salvezi cât mai mult din magia Crăciunului, însă nu știi ce opțiuni ai în aceste condiții de distanțare socială?

E ziua ta norocoasă, căci avem soluția perfectă pentru tine. Te ajutăm să salvezi atât magia sărbătorilor, cât și o mare parte din bugetul alocat!

Întâlnește-te cu Moșu’ online

Nu, nu noi vom fi moșu’, dar te vom ajuta să intri în legătură cu el.

Anul acesta, i-am prezentat lui Moș Crăciun tainele internetului, iar acum poate fi alături de noi, online, chiar din fabrica lui.

Fă-le copiilor prietenilor, angajaților și partenerilor tăi un cadou SPECIAL, super INEDIT! Adu-l pentru ei pe Moșu’ pe Zoom pentru o discuție magică!

Moșu’ online – concept

Putem fi siguri că 2020 ne rezervă un Crăciun cel puțin diferit față de anii precedenți. E nevoie de măsuri speciale pentru a păstra magia sărbătorilor de iarnă.

Și… cum moșul e nevoit să lipsească de la atâtea petreceri anul acesta, agenția FivePlus împreună cu Heyadoo, au găsit cea mai bună soluție – l-au ajutat pe moșul să se tehnologizeze.

Prin doar câteva click-uri, în luna decembrie, îl poți face cadou pe Moșu’ cuiva drag, în cadrul unei întâlniri pe ZOOM.

Cum poți face acest lucru?

Ei bine, tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina lui Moș Crăciun și să rezervi perioada în care dorești să iei legătura cu Moșu’.

La data stabilită, moșul va vorbi online cu copiii, aflând dacă au fost cuminți și care sunt dorințele fiecăruia, pentru ca imediat să dea comandă spiridușilor săi.

Cui se adresează conceptul nostru?

Cu toții îl iubim pe Moșu’, iar el, an de an, are grijă să nu uite de noi. Heyadoo a pregătit mai multe tipuri de pachete și servicii pentru toți copiii cuminți:

Prezintă-l pe Moșu angajaților tăi: Organizează un eveniment privat în care copiii angajaților sau partenerilor companiei să aibă parte de o discuție, ruptă din cărțile de basm, cu Moșu’ LIVE pe Zoom!

Fă-le prietenilor tăi cunoștință cu Moșu’: Fă-le prietenilor tăi o surpriză inedită. Fă-le copiii super fericiți, aducându-l pe Moș Crăciun în Zoom pentru o discuție magică, personalizată de grup! Sau fă-le o urare personalizată și inedită prin Moșu’, prietenilor tăi, familiei dragi, colegilor, bunicilor, din țară sau de peste hotare.

Moșu’ LIVE pe Zoom: Această surpriză WOW va surprinde pe toată lumea, deoarece prietenii, colegii, șefii, membrii familiei (sau cine mai vrei tu) vor fi “teleportați” în Casa Magică a lui Moșu’, într-o discuție în direct cu Moșu’ (un Moș Crăciun autentic din toate punctele de vedere) și astfel, ei vor rămâne pe viață cu o amintire minunată la care tu ai contribuit!

Întreaga colecție de povești citite de Moșu’: Ce poate fi mai frumos, în perioada sărbătorilor de iarnă, decât să asculți alături de copilul tău vocea caldă a Moșului spunând o poveste? Acesta e un cadou atât pentru copii, cât și pentru părinți. Cine nu s-ar bucura să-l asculte pe Moș Crăciun citind unele dintre cele mai frumoase povești.

Și, bineînțeles, Heyadoo, FivePlus și Moșu’ nu uită de copiii cu nevoi speciale. La achiziția unei întâlniri online cu Moșu’, 10% din banii tăi vor fi direcționați către Asociația Be a Butterfly pentru a ajuta persoanele cu Sindromul Down. Astfel, poți face 2 cadouri ambalate sub forma unuia singur.

Oferim garanție pe satisfacție!

În cazul în care, programul prestat de Moșu’ vă dezamăgește și nu a fost ceea ce ați visat, aveți dreptul să ne cereți banii înapoi!

Dacă nu ești pregătit pentru o astfel de întâlnire magică, măcar dă-le un share tuturor și spune-le despre noi! Cu siguranță vor fi foarte încântați!

MagazinPlus, platforma prin care Moș Crăciun vine rapid în casa ta

MagazinPlus este un proiect dedicat comunităților locale care doresc să valorifice comerțul în mediul online.

MagazinPlus este o soluție „la cheie”, o platformă marketplace, ce permite comercianților deschiderea rapidă a unui magazin online direct pe platformă.

Platforma de tip marketplace MagazinPlus a pornit de la inițiativa găsirii unei soluții de business care să vină în sprijinul producătorilor și comercianților locali.

Aplicabilitățile acestei platforme sunt multiple:

  • se adresează comunității locale care va fi ajutată prin includerea în platformă a magazinelor, fermelor, serelor, producătorilor din zonele limitrofe, cu produse de consum;
  • poate fi o rampă de lasare pentru întreprinzători care se pot implica în vinderea și livrarea de produse sau servicii de nisă (miere, alimente, echipamente tehnice etc.);
  • ajută antreprenorii să deschidă noi concepte prin includerea platformei în fluxul de prezentare și achiziție a unor servicii sau produse de la mai mulți comercianți;
  • organizațiile pot asigura un mediu de prezentare și vânzare a unor produse făcute de copii speciali;
  • poate fi un spațiu de promovare al produselor comercializate de către instituții sau comunități culturale din alte țări sau regiuni;
  • punerea la dispoziție pentru o comunitate locală sau regională a prezentării portofoliului de produse și servicii.

Despre partenerul nostru, Heyadoo

Compania pune la dispoziție prin platformă, tool-ul optim prin care oricine să CREASCĂ și să aibă un SUCCES simplu și natural, atât în vânzări, în dezvoltarea afacerilor proprii cât și în noul stil de viață prin oferte de discount permanente sau oportunități multiple de generare a veniturilor oferite de platformă!

Heyadoo oferă tinerilor și tuturor oamenilor un mediu online, total apolitic și prielnic pentru orice fel de AFACERI, EDUCAȚIE și EVOLUȚIE, care să traseze repere corecte de gândire, de exprimare și cum trebuie să acționeze înainte de a fi impactați de un anumit conținut.

Despre noi, Fiveplus Solutions

Suntem o companie privată care abordează 2 direcții de activitate extrem de importante: companie software –  dezvoltare de soluții IT profesionale și agenție de marketing online – promovare PPC, optimizare și promovare SEO

Fiecare client cu care am colaborat are un loc în istoria și dezvoltarea firmei noastre. Peste 400 de clienți ne-au acordat încredere și am dezvoltat proiescte frumoase împreună.