SEO pentru site-uri de brand

optimizare seo site-uri de brand

Optimizare SEO pentru site-urile de brand – o soluție sigură pentru creșterea notorietății și încrederii

Optimizarea SEO este recomandată cu atât mai mult în cazul site-urilor de brand, deoarece dincolo de obiectivele legate de imagine și dorința de a fi vizibil tot mai mult, așteptările sau cerințele utilizatorilor sunt mult mai mari – utilizatorii au pretenții crescute de la brand-uri și sunt mult mai aspri, critici, atunci când ceva nu funcționează așa cum consideră că ar fi trebuit.

Probabil că se știi deja, că optimizarea SEO acoperă foarte mulți factori, inclusiv experiența pe care site-ul o oferă utilizatorilor – are rolul de a o îmbunătăți, Google având o serie de reguli, cerințe în acest sens. Ba mai mult decât, în ultimii ani, toate update-urile au avut în centrul lor experiența utilizatorilor.

Poate unii ar spune că dacă deja ești un brand este mult mai ușor să vinzi, oamenii ajungând direct la tine deoarece te știu și ai notorietate în piață. Înt-o anumită măsură este adevărat, insă dacă nu aloci în continuare resurse încât să le satisfaci asteptările și nu încerci să fii cu un pas înainatea competitorilor, oamenii vor începe să se reorienteze către alte brand-uri, vor începe să discute negativ vis-a-vis de brand-ul tău în cercurile în care se învârt, ba unii dintre ei vor alege să ofere feedback negativ online iar în timp percepția se va schimba, iar tu vei pierde.

Alege serviciile de optimizare SEO și oferă utilizatorilor experiențe unice ori de câte ori interacționează cu brand-ul tău! 

CONTACTEAZA-NE

Strategii SEO dedicate pentru optimizarea site-urilor de brand

Atunci când ai un site de brand, acțiunile cer mai mult efort, deoarece se impune mult mai mult research, creativitate, diferențiere și satisfacție.

Specialiștii SEO trebuie să țină cont de anumite limitări sau condiții pe care brand-ul le expune și trebuie să găsească soluții, alternative – acesta reprezintă unul dintre motivele pentru care serviciile de optimizare SEO pentru site-urile de brand sunt presărate cu foarte multe provocări.

Specialiștii SEO FivePlus Solutions, au experiență în dezvoltarea de strategii SEO dedicate pentru site-urile de tip brand, putând să pună în valoare brand-ul tău printr-o expunere remarcabilă.

realizam analiza seo

Ce urmărim în strategiile SEO dedicate site-urilor de brand?

Strategiile SEO de branding pornesc și urmăresc  4 obiective de bază:

Notorietate

Vizibilitate

Expunere corectă

Aliniere la identitatea brand-ului

Pentru o discuție pe proiectul tău

CONTACTEAZA-NE
pasi strategie seo

Optimizarea SEO a site-urilor de brand – etape principale

  • Realizăm un audit SEO On-Page și Off-Page a site-ului

  • Realizăm un audit al conținutului existent pe site

  • Realizăm strategia potrivită pentru dezvoltarea contentului ținând cont și de particularitățile brand-ului

  • Optimizăm conținutul existent pe site astfel încât să fie relevant pentru utilizatori și totodată să ajute la diferențierea brand-ului în piață

  • Concepem articole pentru site – utile, atrăgătoare și în conformitate cu regulile Google

  • Dezvoltăm și aplicăm o strategie pentru apariții în media cât mai targetate și potrivite pentru valorile și viziunea brand-ului

  • Dezvoltăm planuri de acțiuni pentru creșterea organică a brand-ului pe toate conturile existente – ex: plan acțiuni SEO pentru optimizarea canalului de YouTube și dezvoltarea și optimizarea SEO a conținutului video de pe canal

  • Dezvoltăm, prezentăm și implementăm strategii SEO de conținut video

  • Identificăm noi topicuri pentru brand urmărind și analizând trend-urile viitoare